Talen:  Nederlands  English  

Duurzaam printen?

Natuurlijk, u wilt in de eerste plaats de beste cartridges voor een lage prijs. Maar als u ook nog uw ecologische voetafdruk kunt beperken, dan is dat toch ideaal? Zo denken wij er bij Inktpoint ook over.

Inktpoint kiest voor duurzame kwaliteit.
Er zijn al genoeg huismerk cartridges uit de lage-lonenlanden in omloop, waarvan we niet weten hoe ze zijn geproduceerd. Inktpoint verkoopt hoofdzakelijk alternatieve cartridges en laser toners geproduceerd in Europa. Deze producenten geven een garantie van 2 jaar op hun producten.

Onze cartridges hoeven niet ver te reizen.
De originele printerinkt en laser toners komen uit de hele wereld. Maar de alternatieve varianten die Inktpoint aanbiedt, komen praktisch allemaal uit Europa. Als je dus kiest voor deze alternatieven, bespaar je samen met Inktpoint flink op het aantal transportkilometers. Dat scheelt een hoop brandstof.

Bestel efficiënt: bestel meer dan één.
Inktpoint stimuleert je om meerdere cartridges tegelijk te bestellen. Zo rekenen we bijvoorbeeld voor bestellingen boven de € 250 geen verzendkosten. Handig voor jou, want zo zit je niet zo snel zonder printerinkt. Met grotere bestellingen bespaar je bovendien op transportkilometers.